Lähialueen kursseja

Matias Löyttyniemi Nastoilla
https://nastat.net/index.php/9-ajankohtaista/84-matiaksen-salsaviikonloppu-15-16-9

 

 

 

Tervehdys Menomonosta!

Syksy ja ruska lähestyy taas väistämättä, lämpimän kesän jälkeen. Me täällä Menomonossa olemme suunnitelleet jo tulevaa innolla ja haluamme teidätkin mukaan.

Tulevia tapahtumiamme:

  • Parista tanssista paritanssiksi -viikonloppu, syvyyttä paritanssiin, Kittilän työväentalolla 8.-9.9.2018 Opettajana Ulpu Jarva (hinta 40€)
  • MenoLevi Tangoilee tanssitaan taas Levi Hotel Spassa lokakuun alussa 5.-7.10.2018 opettajana Bettina Karppinen, lajina lavatango jatkotasolla, sis. leiritanssit kylpylän salissa
  • Menomonon oma salsakiertue kiertää syksyllä torstai-illoissa, lisätietoja menomono.fi

Vuodelle 2019-2020 olemme suunnitelleet Lapin Swingprojektia. Swingprojekti olisi samantyylinen kuin Lapin Lattariprojektikin oli. Jokaisesta lajista on ensin tekniikkaviikonloppu ja sitten kuvioviikonloppu. Mukaan voi tulla kaikkiin tai vain yhteen viikonloppuun, mutta paras hyöty tietysti on, jos pystyy osallistumaan lajin kumpaankin viikonloppuun. Viikonlopun hinta on 45€. Kyseessä on 2-vuotinen projekti ja kurssit olisivat helmikuussa (bugg tekniikka), huhtikuussa (bugg kuviot), syyskuussa (fusku tekniikka) ja marraskuussa (fusku kuviot). Vuonna 2020 suunnitelmissa on  lindyhop ja westie.  Opettajiksi swingprojektiin tulee hulabaloo-opettajat Timo Arstila ja Eija Puranen. Kuuntelemme myös teidän toiveita opettajista, lajeista ja sisällöistä.

Tervetuloa lämpimästi mukaan ja toivomme teidän viestittävän jäsenistöä näistä asioista =)

Terveisin, Hilkka ja Päivi

Mainokset