Liity jäseneksi

Swengijengin jäsenenä saat alennuksia Swengijengin kurssimaksuista, saat halutessasi Swengijengin sähköpostitiedotteita ja olet oikeutettu myös muihin vain jäsenille tarkoitettuihin etuihin. Jäsenkortilla olet oikeutettu myös Swengijengin ja Suselin yhteistyötahojen tarjoamiin jäsenetuihin.(Suselin paikoissa rajoituksia)

Jäseneksi liittyminen:

  Uusi kausi alkaa vuoden alusta.
Vuoden 2018 jäsenmaksut maksuun vasta tammikuussa 2018. Muistathan että jäsenmaksusi kirjaantuu sille vuodelle jolloin maksat sen. Eli vuoden 2018 jäsenmaksu kannattaa maksaa 1.1.2018 jälkeen. Jäsenmaksu on 20 e.
Pankkiyhteys: Nordea FI25 1061 3500 1327 23. Viesti jäsenmaksu 2018.
Uusi jäsen: Voit liittyä Meri-Lapin seuratanssijoiden jäseneksi kursseilla tai sähköpostilla swengi.jengi(at)luukku.com (at= @)
Kursseilla maksaessasi ota mukaan tasaraha. Jäsenmaksu on edelleen 20 e / kalenterivuosi (01.01.-31.12.2018). Huomioithan että liikunta- ja kulttuuri-, virike- ja tykysetelit, tyky-online sekä Smartum saldo ja sporttipassi (E-passi) eivät käy jäsenmaksuun.
Jäsenkorttisi saat Kemin Pirtiltä kurssiemme aikana. Tulethan kursseillemme.
Jäsenenä saat mukavasti alennusta kursseistamme ja eri tanssipaikoilla. Vuonna 2017 järjestimme useita mukavia juttuja jäsenillemme; helmikuun ilmaisia kursseja, tanssi-iltoja, tanssimatkan, kesäkarkeloita, pikkujoulun, kauden päättäjäisiä, uusia alennuksia lähialueen tanssipaikoille…. ym.ym. Kannattaa siis olla seuramme jäsen.
Liittyessäsi olet ymmärtänyt yhdistyksen tarkoituksen ja lukenut sen säännöt, sekä sitoudut noudattamaan niitä.Muistathan ilmoittaa yhteystietojesi muutokset jäsenrekisteriin: swengi.jengi(at)luukku.com (at=@)
Mainokset
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close