Seuraesittely

 

Seuraesittely

Meri-Lapin seuratanssijat SwengiJengi on perustettu 5.12.2004. Seuran toiminta-alueena on koko Meri-Lappi. Seuran tavoitteena on tehdä seuratansseja tunnetuksi ja lisätä seura-tanssiharrastusta. Seura järjestää säännöllistä harjoitustoimintaa ja kehittää, edistää sekä ylläpitää monipuolista paritanssi- ja muuta vastaavaa tanssiharrastusta. Tanssinopetuksesta vastaavat seuran omat koulutetut ohjaajat ja osittain ulkopuoliset seuratanssiopettajat ja -ammattilaiset.

Haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden tutustua erilaisiin tansseihin ja tanssitaiteeseen, sekä tanssin kautta itseensä ja toisiin ihmisiin. Pyrimme tanssin monipuoliseen esilletuomiseen tanssiliikuntana, kulttuurina ja taiteena. Seuralta on mahdollista tilata myös tanssillista ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ilmoitamme syyskokouksesta hyvissä ajoin. Jos haluat liittyä mukaan, tule kokoukseen tai ilmoita puheenjohtajalle halukkudestasi aloittaa järjestötoimintaharrastus rennossa ja liikunnallisessa porukassa!

 

02.12.2017 Syyskokous

Kiitos kaikille syyskokoukseen ja pikkujouluun osallistuneille!

Upeaa että teitä oli paikalla runsaasti ja saimme aikaan paljon rakentavaa keskustelua ja uusia ideoita pohdittavaksi uudelle hallitukselle.

Uusi  vuoden 2018  hallitus:

Anita Seppänen, puhj.

Raimo Tolonen

Kimmo Koskela

Marita Turulin

Riina Hiltunen

Reima Viiri

Varajäsenet:

Hannu Laurila

Kaarina Kasala

Kiitämme hallitustyöskentelystä ja talkootyöstä Tarjaa, Jormaa ja Siskoa!

Onnea ja uusia mukavia tuulia uudelle hallitukselle!

Vuoden 2018 jäsenmaksu on edelleen 20 e.

 

Mainokset